Dreamer1

Bosnia

Znam da sam sad sigurno poslednja osoba sa kojom bi zeleo da pricas, ali ja moram da ti kazem neke stvari, kako bi shvatio da mi nije bilo lako da raskinem i nije mi lako trenutno. Shvaticu ako me mrzis i ako me oteras u tri lepe ali samo zelim da znas neke cinjenice.
Izvini. Izvini sto sam bila onako grozna, hladna i bezosecajna prema tebi, izvini jer ti si poslednja osoba na ovom svetu koja to zasluzuje. Izvini sto sam raskinula bez objasnjenja, ali veruj mi uradila sam to samo jer mi je bilo tesko, nisam vise mogla da podnesem daljinu. Izvini sto sam ti slomila srce, znaj da mi je to bila poslednja namera. Izvini sto sam poslednjih mesec dana bila zatvorena i sto ti nisam pokazivala da mi je stalo, ali to sam radila samo kako ti ne bih pokazala koliko sam povredjena. Izvini sto sam dozvolila da moj jebeni ogromni ponos stane izmedju nas, ali znaj da si prva osoba zbog koje cu da zaboravim na ponos jer ne zelim da te zbog njega izgubim.
Volim te, najiskrenije te volim i mada znam da ces mi ti na ovo napisati da je laz, veruj mi da nije. Zavolela sam te kao nikad nikoga. Ako mi ne odgovoris na ovo shvaticu, ako mi kazes da je ovo laz i da ti se vise ne obracam, ispunicu ti zelju jer je nova godina, ali sta god da odlucis znaj da cu te voleti bezobzira na sve i da cu uvek misliti na tebe i ako ti ikad zatreba prijatelj znaj da postoji neko ko ce uvek biti tu za tebe.